De lekkerste smaken

Passie voor banket en chocolaterie. Onze banketbakkerij is een werkplaats en winkel in één, waar we al onze producten elke dag met veel liefde bedenken, maken en dit met jou willen delen. Of u nu voor de chocolade komt, de patisserie of de macarons: onze creaties zijn vaak verrassend, soms klassiek, steeds vernieuwend en altijd smaakvol.

Chocolaterie

Prachtige kleuren, pure smaken en gemaakt om uw vingers bij af te likken ;-). Van bonbons tot tabletten en truffels: we maken al onze chocolades zelf, stoppen ze vol met verse ingrediënten en werken ze af met natuurlijke smaakmakers. Zo creëren we verrassende contrasten voor de donkere bitters en zoete tonen.

Banketbakkerij

Op welk moment van de dag u onze winkel ook binnenstapt, u kunt altijd kiezen uit verschillende verse taarten en gebakjes. xxxxx bijvoorbeeld, xxxxx, xxxxxxx en rijkgevulde xxxxxx. Natuurlijk kunt u uw favorieten ook bestellen, en maken we voor allerlei gelegenheden prachtige creaties op maat.

Acties

De beste eco-cacao van over de hele wereld vormt de basis voor onze veelzijdige chocoladelijn. Van bonbons tot tabletten en truffels: we maken al onze chocolades zelf, stoppen ze vol met verse ingrediënten en werken ze af met natuurlijke smaakmakers. Zo creëren we verrassende contrasten voor de donkere bitters en zoete tonen.

Duurzaamheid

Echte kwaliteit smaakt niet alleen geweldig, maar geeft ook een goed gevoel. Daarom vinden we steeds nieuwe manieren om nóg duurzamer te ondernemen. Bijvoorbeeld door – waar mogelijk – lokaal in te kopen, verpakkingen vrijwel plasticvrij te maken en geen druppel palmolie te gebruiken. Onze chocola komt van ecologische cacaoplantages, waar goed voor medewerkers wordt gezorgd en iedereen een eerlijk loon krijgt.

Team Van Straaten

Zonder Job en Kim van Berkel geen Tout. Job is het hart van Tout. De visionair, de vernieuwer en de smaakmaker. Kim is het hoofd, de open armen, de ideale gastvrouw. Maar Tout is veel meer. Van de beste chocolatiers en patissiers tot de talentvolste leerlingen en vriendelijkste winkelmedewerkers: bij Tout maken we alles samen. Voor u.

Ambacht op één

Door aandacht te besteden aan elk detail, spat de passie voor het vak van al onze producten af. In het atelier perfectioneren we ons assortiment en vinden we steeds nieuwe manieren om u te verrassen. Zo blijven we sleutelen aan de ultieme overgang van een zuurtje naar een bittertje, experimenteren we eindeloos met texturen in taarten en laten we ’s nachts allerlei kruiden trekken in de ganaches voor onze macarons en bonbons.

Puur genot

We werken alleen met zuivere ingrediënten en voegen geen troep toe. Dat proeft u meteen. Denk aan krachtige grand cru chocolades van eco-plantages in Ecuador, vanille gerookt in onze eigen achtertuin en verse vruchtenpurees zonder conserveringsmiddelen. Onze producten zijn niet gemaakt om te bewaren, maar om er zo snel mogelijk van te genieten.

Verrassend anders

Tout gaat voorop in verandering. We halen inspiratie uit de hele wereld, experimenteren met innovatieve bereidingstechnieken en stoppen hart en ziel in elke nieuwe creatie. Zo blijven we geliefde klassiekers verfijnen en u verrassende nieuwe smaakcombinaties voorschotelen.

Eerlijk en duurzaam

We vinden steeds nieuwe manieren om nóg duurzamer te ondernemen. Bijvoorbeeld door – waar mogelijk – lokaal in te kopen, verpakkingen vrijwel plasticvrij te maken en geen druppel palmolie te gebruiken. Onze chocola komt van ecologische cacaoplantages, waar goed voor medewerkers wordt gezorgd en iedereen een eerlijk loon krijgt. Neemt u een eigen doosje mee naar de winkel, dan krijgt u 5% korting. Zo gaan we samen verspilling tegen.

Winkelwagen
0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegKeer terug naar de winkel
      Scroll naar boven

      Openingstijden

      Zo / Ma: Gesloten
      Di / Wo / Do: 08:00 - 18:00 uur
      Vr: 08:00 - 19:00 uur
      Za: 08:00 - 17:00 uur

      Zon,- en feestdagen

      Koningsdag 27 april 08:00 tot 12:00